КАИШИ МАКС

Продукт 2 от 100
ГАРАНТИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ % W/W
Свободни Аминокиселини 80.0
Азот (органичен) 10.5
pH 4.0

1 Аминокиселини, с растителен произход, получени чрез изключителен метод на ензимна хидролиза. Стандартна аминограма: L-Aspartic acid, L-Glutamic acid, L-Histidine, L-Serine, L-Glycine (23%), L-Threonine, L-Arginine, L-Alanine, L-Tyrosine, L-Valine, L-Methionine,  L- Phenylalanine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Lysine, L-Proline, L-Tryptophan.

Тор клас “A” Съдържанието на тежки метали е под разрешените прагови стойности за тази класификация”.

 

Продукт позволен за употреба в биологичното земеделие съгласно Регламент № 834/2007.

Всички останали документи (Удостоверение за Регистрация от БАБХ и Сертификат за съответствие с биологичното производство), можете да заявите на sumiagro@sab.bg.

 

КАИШИ МАКС® е микрогранулиран продукт с висока концентрация на аминокиселини със 100% растителен произход, който се използва за стимулиране на вегетативния растеж и предпазване и възстановяване на растенията след ситуации на стрес. КАИШИ МАКС® стимулира важни метаболитни и физиологични процеси, които подпомагат вегетативния растеж и подобряват процесите на цъфтеж, залагане и развитие на плодовете.
КАИШИ МАКС® е одобрен за приложение при биологично производство. КАИШИ МАКС® може да се прилага чрез листно пръскане, капково напояване и хидропонните системи.
Прилага се в периодите на ускорен метабилизъм и усилени процеси на развитие на растенията, а също така и в периоди на стрес и повишена чувствителност към промени в околната среда.

КУЛТУРА ДОЗА г/дка МОМЕНТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Житни 15 – 50 Заедно с продуктите за растителна защита
Слънчоглед, царевица 15 – 50 По време на вегетацията
Рапица 15 – 50 2 приложения по време на вегетация и 1-2 приложения по време на образуване на семената (развитие на шушулката)
Овощни дървета 20 – 50 По време развитие на леторастите, залагане и нарастване на плода
Лозя 20 – 50 По време развитие на леторастите, преди цъфтеж, след цъфтеж и 3 седмици преди беритба
Ягодоплодни култури 20 – 50 По време на вегетaцията
Люцерна 20 – 50 10 дни след всяко прибиране на реколтата
Картофи, бобови 15 – 50 3 приложения по време на вегетацията
Ориз 15 – 50 След третиране с хербициди
Декоративни растения 15 – 50 След разсаждане и в началото на вегетацията
Зеленчуци 15 – 50 След разсаждане – на 15 дни, по време на вегетатичния растеж
Етерично-маслени килтури (лавандула, роза, мента, маточина и др.) 15 – 50 По време на вегетацията

 

свали лист за безопасност

свали етикет