ГАРАНТИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ | % W/W |
Свободни Аминокиселини | 80.0 |
Азот (органичен) | 10.5 |
pH | 4.0 |
1 Аминокиселини, с растителен произход, получени чрез изключителен метод на ензимна хидролиза. Стандартна аминограма: L-Aspartic acid, L-Glutamic acid, L-Histidine, L-Serine, L-Glycine (23%), L-Threonine, L-Arginine, L-Alanine, L-Tyrosine, L-Valine, L-Methionine, L- Phenylalanine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Lysine, L-Proline, L-Tryptophan. Тор клас “A” “Съдържанието на тежки метали е под разрешените прагови стойности за тази класификация”. |
Продукт позволен за употреба в биологичното земеделие съгласно Регламент № 834/2007.
Всички останали документи (Удостоверение за Регистрация от БАБХ и Сертификат за съответствие с биологичното производство), можете да заявите на sumiagro@sab.bg.
КАИШИ МАКС® е микрогранулиран продукт с висока концентрация на аминокиселини със 100% растителен произход, който се използва за стимулиране на вегетативния растеж и предпазване и възстановяване на растенията след ситуации на стрес. КАИШИ МАКС® стимулира важни метаболитни и физиологични процеси, които подпомагат вегетативния растеж и подобряват процесите на цъфтеж, залагане и развитие на плодовете.
КАИШИ МАКС® е одобрен за приложение при биологично производство. КАИШИ МАКС® може да се прилага чрез листно пръскане, капково напояване и хидропонните системи.
Прилага се в периодите на ускорен метабилизъм и усилени процеси на развитие на растенията, а също така и в периоди на стрес и повишена чувствителност към промени в околната среда.
КУЛТУРА | ДОЗА г/дка | МОМЕНТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ |
Житни | 15 – 50 | Заедно с продуктите за растителна защита |
Слънчоглед, царевица | 15 – 50 | По време на вегетацията |
Рапица | 15 – 50 | 2 приложения по време на вегетация и 1-2 приложения по време на образуване на семената (развитие на шушулката) |
Овощни дървета | 20 – 50 | По време развитие на леторастите, залагане и нарастване на плода |
Лозя | 20 – 50 | По време развитие на леторастите, преди цъфтеж, след цъфтеж и 3 седмици преди беритба |
Ягодоплодни култури | 20 – 50 | По време на вегетaцията |
Люцерна | 20 – 50 | 10 дни след всяко прибиране на реколтата |
Картофи, бобови | 15 – 50 | 3 приложения по време на вегетацията |
Ориз | 15 – 50 | След третиране с хербициди |
Декоративни растения | 15 – 50 | След разсаждане и в началото на вегетацията |
Зеленчуци | 15 – 50 | След разсаждане – на 15 дни, по време на вегетатичния растеж |
Етерично-маслени килтури (лавандула, роза, мента, маточина и др.) | 15 – 50 | По време на вегетацията |