КАИШИ

Project 14 of 105

БИОСТИМУЛАТОР – ОРГАНИЧЕН ТЕЧЕН ТОР

ДЕКЛАРИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ % W/W % W/V
Свободни Аминокиселини 12.0 13.0
Азот (общо) 2,0 2,1
Азот (органичен) 2,0 2,1
pH 5,0

1 Аминокиселини, с растителен произход, получени чрез изключителен метод на ензимна хидролиза. Стандартна аминограма: L-Glutamic acid, L-Aspartic acid, L-Alanine, L-Arginine, L-Cystine, L-Fenilalanine, Glycine, L-Hydroxyproline, L-Histidine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Lysine, L-Methionine, L-Proline, L-Serine, L-Tyrosine, L-Threonine, L-Tryptophan, L-Valine.

Никой не надвишава 20% от общото количество

Общо органично вещество: 18%

Обемна маса: 1,06-1,10 кг/л (20оС),

Тор клас “A” “Съдържанието на тежки метали е под разрешените прагови стойности за тази класификация”.

 

 

Продукт позволен за употреба в биологичното земеделие съгласно Регламент № 834/2007.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

КАИШИ® е разтворим концентрат, който съдържа аминокиселини, получени чрез ензимна

хидролиза на растителни протеини. За хидролизиране на протеина и получаване на 100%

СВОБОДНИ АМИНОКИСЕЛИНИ, в процеса се използва балансирана смес от специфични екзопротеинази и ендопротеинази.

КАИШИ® е разработен след дългогодишни изследвания на метаболизма на аминокиселините и тяхното влияние върху физиологията на културните растения.

 

КУЛТУРА ДОЗА мл/дка МОМЕНТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Житни 100-300 Заедно с продуктите за растителна защита
Слънчоглед, царевица 100-300 По време на вегетацията
Рапица 100-300 2 приложения по време на вегетация и 1-2 приложения по време на образуване на семената (развитие на шушулката)
Овощни култури 150-300 По време развитие на леторастите, залагане и нарастване на плода
Лозя 100-300 По време развитие на леторастите, преди цъфтеж, след цъфтеж и 3 седмици преди беритба
Ягодоплодни култури 100-300 3 приложени по време на вегетцията
Люцерна 150-300 10 дни след всяко прибиране на реколтата
Картофи 100-300 3 приложения по време на вегетацията
Ориз 100-300 След третиране с хербициди
Декоративни култури 100-200 След разсаждане и в началото на вегетацията
Зеленчуци 100-300 След разсаждане – на 15 дни, по време на вегетатичния растеж
Етерично-маслени килтури (лавандула, роза, мента, маточина и др.) 100-300 По време на вегетацията